Mijn Babyboek met naam

 

 

 

 

 

 

Beste kraamkado
voor moeder en baby

 

 

Gepersonaliseerd Babyboek is het beste kraamkado om te geven aan een pasgeboren baby en de nieuwe moeder...

omdat het alles bevat over de geboortedag en het eerste levensjaar van een speciale baby.

Stralende baby en moeder door hoofdrol in gepersonaliseerd Babyboek met naam!

De komst van een nieuw kindje zorgt voor een spannende tijd. Als moeder krijg je niet altijd de tijd om bij de dingen stil te staan. Zeer dierbare geboorte herinneringen vergeet je dan al snel. Maar dat hoeft niet te gebeuren! Met dit gepersonaliseerde Babyboek krijg je als moeder een fantastische en tastbare herinnering aan de geboorte van jouw kindje en deze spannende geboortetijd! Dit gepersonaliseerde Babyboek met naam bevat al de geboorte informatie van jouw kindje. Vanaf het moment dat je ontdekt dat je zwanger bent, het moment dat je je baby voor het eerst voelt bewegen, de daadwerkelijke geboortedag van je baby tot aan de eerste keer met vakantie gaan en de eerste verjaardag van jouw kindje. Dit gepersonaliseerde Babyboek staat vol met al de tedere geboorte herinneringen en is daarom voor de pasgeboren baby en de nieuwe moeder het perfecte kraamkado.

Dit gepersonaliseerde Babyboek is het perfecte kraamkado met naam omdat de moeder er zelf informatie aan toe kan voegen.

Afhankelijk van jouw wensen kun je zaken als de volledige babynaam, woonplaats, geboortedatum en geboorte lengte en gewicht zelf opgeven. En deze belangrijke geboorte gegevens zijn daarna overal in dit gepersonaliseerde Babyboek met naam op de mooie bladzijde terug te lezen! Dit gepersonaliseerde Babyboek heeft daarnaast ook voldoende ruimte voor al jou eigen belangrijke geboorte details en familie fotos, de familie geschiedenis en stamboom en de ´eerste keren´ dat baby iets bereikt. Je kunt in dit gepersonaliseerde Babyboek zelf volop dingen invullen, foto's plakken, zelfs een tandje of haarlok bewaren of de voetjes en de handjes van jouw baby tekenen.

Dit gepersonaliseerde Babyboek is het perfecte kraamkado met naam voor de kersverse ouders en de baby. En als u nu bestelt heeft u uw perfecte kraamkado met naam al binnen drie dagen in huis. Bestel uw gepersonaliseerde Babyboek met naam nu voor een speciale baby en nieuwe moeder!

Mijn Babyboek Met Naam
Extra groot formaat!
Prijs : 19,50 euro
(inclusief verzendkosten nl)

Deze informatie van de kersverse baby, moeder en vader wordt in Mijn Babyboek met naam verwerkt tot een mooi en gepersonaliseerd kraamkado met naam:

 • Baby's volledige naam (met alle voornamen)
 • Geslacht
 • Geboortedatum van het kind
 • Geboortetijd
 • Gewicht
 • Lengte (optioneel)
 • Naam van dokter of vroedvrouw (optioneel)
 • Plaats van bevalling ziekenhuis/thuis (optioneel)
 • Voornaam van moeder en vader
 • Namen van de eerste bezoekers (optioneel)

U krijgt deze voordelen als u dit gepersonaliseerde Babyboek nu bestelt als kraamkado met naam:

 • uw naam als gever van dit gepersonaliseerde Babyboek zal op de 1e pagina van dit gepersonaliseerde Babyboek vermeld worden zodat u, de gever van dit hele speciale kraamkado met naam, voor altijd herinnert zal worden!
 • uw krijgt de mogelijkheid om een speciale persoonlijke boodschap toe te voegen op de 1e pagina van dit gepersonaliseerde Babyboek
 • dit gepersonaliseerde Babyboek is een luxe kado. Het wordt vakkundig en met de hand voor u gemaakt.
 • dit gepersonaliseerde Babyboek beschikt over een harde kaft die afwasbaar is.
 • dit gepersonaliseerde Babyboek wordt professioneel gedrukt en heeft een duidelijk lettertypen en is daarmee makkelijk te lezen door groot en klein.
 • dit gepersonaliseerde Babyboek telt 36 pagina´s waarvan 18 met prachtige kleurrijke illustraties,
 • u stimuleert met dit gepersonaliseerde Babyboek al vroeg het belangrijke besef bij het kindje dat boeken leuk zijn en dat (voor)lezen leuk is.
 • u krijgt met dit gepersonaliseerde Babyboek een perfect doopkado waarmee u een speciaal kind of kleinkind en de trotse ouders een uniek doopgeschenk kunt gaan geven.
 • u krijgt met dit gepersonaliseerde Babyboek het perfecte kraamkado voor uw eerste bezoek aan de nieuwe ouders en de nieuwe baby, waarmee u aan de trotse ouders en de baby de perfecte geboorte herinnering kunt geven die ze hun hele leven zullen koesteren.
 • u heeft dit gepersonaliseerde Babyboek al binnen 3 dagen in huis!
 • u geeft met dit gepersonaliseerde Babyboek een uniek en persoonlijk herinneringsboek.
 • krijgt met dit gepersonaliseerde Babyboek het perfecte 1e verjaardagskado voor een speciaal en dierbaar kind of kleinkind.

Wat mensen zeggen over dit gepersonaliseerde Babyboek met naam:

 

¨Dit gepersonaliseerde Babyboek is zeker leuk om als kraamgeschenk te geven aan de pasgeboren baby en de moeder!¨   Karin Vathorst, Heemskerk

¨Dit is echt een geweldig! Het babyboek is mooi geschreven en heeft veel kleurrijke illustraties. Dit gepersonaliseerde Babyboek heeft ruimte om iets op te schrijven over de gebeurtenissen uit het eerste levensjaar van je kindje.¨      Sonja Gaander,  Eindhoven


¨Dit gepersonaliseerde babyboek is fantastisch! Het is een heel mooi en compleet babyboek geworden met veel mogelijkheden tot inplakken van foto's en het schrijven van tekstjes. Aanrader.¨  Ellen Bos, Breda

¨Dit gepersonaliseerde Babyboek is een heel leuk babyboek over de belangrijke gebeurtenissen van je kleintje gedurende zijn eerste levensjaar.¨   Merel van der Kamp,  Haarlem

Dit gepersonaliseerde Babyboek nu snel bestellen als kraamkado met naam is makkelijk.

Kies eerst uw persoonlijke geboorteboek

Kies hier de gegevens van uw kind

Extra gegevens voor het persoonlijke babyboek:

Vul hier de naam (namen) van de gever
van het persoonlijk babyboek in

Vul hier een opmerking in

Kies hier extra´s opties voor uw persoonlijke babyboek

Klik op ´Toevoegen aan Winkelwagen´ om verder te gaan

€19.50 EUR

Taxes €0.00 EUR
Price gross €19.50 EUR
Totaal voor produkt hoeveelheid.: