Gepersonaliseerd Communieboek

Beste Gepersonaliseerde Communieboek uw kind!

Boek Met Eigen Naam

 

Leukste Kado Voor Kind

Bijbelverhaal Met Eigen Naam

Eerste Communie Kado Idee

De meeste mensen zijn wel eens uitgenodigd voor een christelijk feest, zoals de viering van de Eerste Heilige Communie van een kind. Als je zo een uitnodiging ontvangt kun je jezelf afvragen wat je dit kind, dat echt heel speciaal is voor jou, nou als kado zou moet geven voor zijn Eerste Heilige Communie. Het moet een uniek kado zijn dat een blijvende herinnering is aan de eerste communie en dat aansluit bij het thema of de gedachte van de eerste heilige communie.

Met een beetje zoeken zul je wellicht wel wat kunnen vinden om te geven. Maar om een kado te vinden dat echt speciaal is, een kado dat een blijvende herinnering is voor jouw speciale kind aan die eerste communie, dat kost je toch wel wat meer tijd. Om het een klein beetje makkelijker voor je te maken geef ik je hier een hele goede tip.

Geef een speciaal voor het kind geschreven christelijk persoonlijk kinderboek, zoals ´Jezus de Schepper´ of ´De Ark van Noach´, waarin jouw speciale kind samen met Jezus of Noach de hoofdrol speelt. Dit is een uitstekend communiekado voor uw speciale kind!

Een persoonlijk communie kinderboek in de vorm van een bijbelverhaal waarin uw kind samen met Jezus of Noach de hoofdrol speelt, is een zeer speciale en blijvende herinnering voor uw communicantje. Het christelijke persoonlijke kinderboek ´Jezus de Schepper´ gaat over het beroemde bijbelverhaal waarin Jezus met maar vijf broden en 2 vissen eten deelt met zijn volk. Jezus zegt in dit bijbelverhaal tegen zijn volk. ¨Ik ben zelf het brood. Hij die naar mij toekomt zal geen honger leiden. En hij die in mij gelooft zal nooit dorst hebben.¨ Dit beroemde bijbelverhaal wordt gepersonaliseerd met de naam van uw eigen communicantje waarmee uw speciale kind als vriend van Jezus aanwezig is bij deze beroemde gebeurtenis.

Het persoonlijke communie kinderboek bevat ook de datum van de eerste heilige communie viering van uw communicantje. Het persoonlijke communie kinderboek heeft een harde afwasbare kaft is kleurrijk geillustreerd en heeft een afmeting van 23 bij 29 centimeter. Het is zelfs mogelijk om voor in het persoonlijke communie kinderboek een mooie communiefoto te plakken van uw communicantje. Ingepakt in luxe kadopapier heeft u zo een uniek en prachtig communiekado gevonden dat vele, en zeker uw communicantje, zal verbazen.

Dit persoonlijke communiekado staat op eenzame hoogte als communiekado omdat het iets is dat door het kind gekoesterd zal worden. Het is een perfecte herinnering aan het moment van zijn of haar eigen eerste heilige communie. Voor in het persoonlijke communie kinderboek kan de gever nog zijn handtekening zetten of een speciale aanmoediging of een groet voor het speciale kind.

Er zijn wellicht vele andere artikelen die je zou kunnen geven, maar waarom zou je niet iets geven dat echt uniek is en echt speciaal is. Iets dat een constante herinnering is voor uw communicantje aan zijn Eerste Heilige Communie en aan Jezus. Geef met dit kado aan uw communicantje het geschenk dat Jezus aan ons allemaal heeft gegeven. Liefde en zijn geschreven woord.

Persoonlijke Kinderboeken heeft een grote christelijke collectie persoonlijke boeken die uitstekend voor de eerste heilige communie gegeven kunnen worden. Ga naar onze webwinkel om een van deze mooie christelijke communie titels te bestellen. En als u vandaag uw communieboek bestelt, dan heeft u het kado al binnen drie dagen in huis.

Geef persoonlijk communie kinderboek als leukste communiekado aan uw communicantje

Heeft een kind binnenkort zijn of haar eerste heilige communie? En wilt u dan een leuk en origineel kado kunnen geven aan uw kind? Geef dan als communiekado een speciaal voor uw kind geschreven bijbelverhaal waarin het kind samen met Jezus of Noach de hoofdrol speelt.

In een persoonlijk geschreven communie kinderboek speelt uw eigen kind, samen met Noach of Jezus, de hoofdrol in een beroemd bijbelverhaal. Dit mooie communiekado wordt speciaal voor uw kind geschreven in de vorm van een persoonlijk kinderboek. Vul wat gegevens van uw kind in en wij maken voor uw kind een prachtig persoonlijk kinderboek waarin uw kind in een beroemd bijbelverhaal de hoofdrol speelt. U kunt bij ons uit vele verschillende spannende persoonlijke kinderboeken kiezen. Maar de christelijke persoonlijke kinderboeken 'Ark van Noach' en 'Jezus de Schepper' zijn uitstekend geschikt als communie kado of communie herinnering.

Christelijk persoonlijke kindboek De Ark van Noach

In de 'Ark van Noach'  is uw kind de vriend van Noach en vaart uw kind zelf mee op de Ark van Noach. Uw kind maakt het broemde bijbelverhaal over de Ark van Noach van dichtbij mee. Uw kind reist terug in de tijd en bouwt samen met Noach de beroemde Ark waarmee ze alle dieren van de zondvloed redden. Het persoonlijke communie kinderboek de 'Ark van Noach' is een levenslange herinnering voor uw kind aan zijn eigen communiefeest en zorg ervoor dat hij zich speciaal voelt omdat hij een deel wordt van dit beroemde bijbelverhaal!

Christelijk persoonlijk kinderboek Jezus de Schepper

In het christelijke persoonlijke kinderboek 'Jezus de Schepper' is uw kind de vriend van Jezus. Terwijl Jezus zijn volk toespreekt laat hij uw kind zien wat geloven is en hoe belangrijk het is om met anderen te delen. Samen met Jezus geeft uw kind 5000 mensen te eten met maar vijf broden en twee vissen. Laat uw kind Jezus ontmoeten en in zijn of haar hart sluiten. Maak uw kind een deel van dit beroemde bijbelverhaal. Het christelijke persoonlijke communieboek 'Jezus de Schepper' is een levenslange herinnering voor uw kind aan zijn eigen communiefeest en zorgt ervoor dat hij zich speciaal voelt omdat hij een deel wordt van dit beroemde bijbelverhaal!

Wat u krijgt met deze speciale christelijke persoonlijke kinderboeken 'Ark van Noach' en ´Jezus de Schepper´ :

 •  Uw kind ervaart beroemde bijbelverhalen alsof hij of zij er zelf bij aanwezig is.

 •  Uw kind leert beroemde bijbelverhalen kennen en daarmee de betekenis van het geloof

 •  Uw kind speelt zelf de hoofdrol in een bijbelverhaal en krijgt daarmee een uniek kado

 •  Dit speciaal voor uw kind geschreven bijbelverhaal is een blijvende herinnering aan communie viering van uw kind

 •  De naam van gever wordt voorin het persoonlijke communie kinderboek vermeld

 •  Uw eigen speciale toevoeging, die helemaal voor in dit speciale persoonlijke communie kinderboek wordt geplaast zorgt ervoor dat het
   kind u als gever nooit meer vergeet

 •  Met dit speciale persoonlijke communie kinderboek stimuleert lezen bij uw kind

 •  U heeft uw christelijke persoonlijke communie kinderboek al binnen 3 dagen in huis

 •  Dit persoonlijke commiekado is van hoge kwaliteit en heeft een luxe uitvoering

Deze informatie van uw kind wordt in dit speciale persoonlijke communie kinderboek ´Jezus de Schepper´ of ´Ark van Noach´ verwerkt:

 •  Voornaam van het kind

 •  Doopnamen  (optioneel)

 •  Achternaam

 •  Roepnaam (optioneel)

 •  Leeftijd

 •  Woonplaats

 •  Drie vriendjes / vriendinnen

 •  Toevoeging (Kado gekregen van etc.)

 •  Naam van de gever

 •  Datum waarop het boek is gegeven

De persoonlijke christelijke kinderboeken 'De Ark van Noach' en ´Jezus de Schepper´ gaan over uw kind, geloven en Jezus.
In deze speciale persoonlijk communie kinderboeken 'Ark van Noach' en ´Jezus de Schepper´ staat uw kind in het middelpunt omdat hij of zij de hoofdrol speelt in het bijbelverhaal. Maar in deze christelijke persoonlijke kinderboeken staat geloven in Jezus en God ook centraal en daarom helpen deze mooie christelijke kindboeken uw kind om Jezus en God in hun hart sluiten.

Bestel dit speciale persoonlijk communie kinerboek nu voor uw kind
Een persoonlijk communie kinderboek is niet alleen een leuk, origineel en leerzaam kado maar ook een levenslange herinnering.
Klik hier om de persoonlijke communie kinderboek ´De Ark van Noach´ of ´Jezus de Schepper´
nu als uniek communiekado te bestellen!
Bestel Nu!
Supersnel bezorgd
Als u 'De Ark van Noach' of 'Jezus de Schepper' op een werkdag vóór 15 uur bestelt, dan heeft u dit speciale persoonlijke communiekado al binnen drie werkdagen in huis. Wacht dus niet en bestel nu!

Speciale Aanbieidng: 15% korting op uw persoonlijke christelijke kinderboeken bestelling
Als u twee of meer persoonlijke communie kinderboeken zoals 'De Ark van Noach' of 'Jezus de Schepper' bestelt, dat krijgt u direct 15% korting op uw bestelling! Wacht dus niet te lang en bestel nu!