Eerste heilige communie tips

Communieboek met naam is beste herinnering aan eerste heilige communiefeest

Boek Met Eigen Naam

 

Leukste Kado Voor Kind

Geef persoonlijk communie kinderboek als leukste communiekado aan uw communicantje

Heeft een kind binnenkort zijn of haar eerste heilige communie? En wilt u dan een leuk en origineel kado kunnen geven aan uw kind? Geef dan als communiekado een speciaal voor uw kind geschreven bijbelverhaal waarin het kind samen met Jezus of Noach de hoofdrol speelt.

In een persoonlijk geschreven communie kinderboek speelt uw eigen kind, samen met Noach of Jezus, de hoofdrol in een beroemd bijbelverhaal. Dit mooie communiekado wordt speciaal voor uw kind geschreven in de vorm van een persoonlijk kinderboek. Vul wat gegevens van uw kind in en wij maken voor uw kind een prachtig persoonlijk kinderboek waarin uw kind in een beroemd bijbelverhaal de hoofdrol speelt. U kunt bij ons uit vele verschillende spannende persoonlijke kinderboeken kiezen. Maar de christelijke persoonlijke kinderboeken 'Ark van Noach' en 'Jezus de Schepper' zijn uitstekend geschikt als communie kado of communie herinnering.

Christelijk persoonlijke kindboek De Ark van Noach

In de 'Ark van Noach'  is uw kind de vriend van Noach en vaart uw kind zelf mee op de Ark van Noach. Uw kind maakt het broemde bijbelverhaal over de Ark van Noach van dichtbij mee. Uw kind reist terug in de tijd en bouwt samen met Noach de beroemde Ark waarmee ze alle dieren van de zondvloed redden. Het persoonlijke communie kinderboek de 'Ark van Noach' is een levenslange herinnering voor uw kind aan zijn eigen communiefeest en zorg ervoor dat hij zich speciaal voelt omdat hij een deel wordt van dit beroemde bijbelverhaal!

Christelijk persoonlijk kinderboek Jezus de Schepper

In het christelijke persoonlijke kinderboek 'Jezus de Schepper' is uw kind de vriend van Jezus. Terwijl Jezus zijn volk toespreekt laat hij uw kind zien wat geloven is en hoe belangrijk het is om met anderen te delen. Samen met Jezus geeft uw kind 5000 mensen te eten met maar vijf broden en twee vissen. Laat uw kind Jezus ontmoeten en in zijn of haar hart sluiten. Maak uw kind een deel van dit beroemde bijbelverhaal. Het christelijke persoonlijke communieboek 'Jezus de Schepper' is een levenslange herinnering voor uw kind aan zijn eigen communiefeest en zorgt ervoor dat hij zich speciaal voelt omdat hij een deel wordt van dit beroemde bijbelverhaal!

Wat u krijgt met deze speciale christelijke persoonlijke kinderboeken 'Ark van Noach' en ´Jezus de Schepper´ :

 •  Uw kind ervaart beroemde bijbelverhalen alsof hij of zij er zelf bij aanwezig is.

 •  Uw kind leert beroemde bijbelverhalen kennen en daarmee de betekenis van het geloof

 •  Uw kind speelt zelf de hoofdrol in een bijbelverhaal en krijgt daarmee een uniek kado

 •  Dit speciaal voor uw kind geschreven bijbelverhaal is een blijvende herinnering aan communie viering van uw kind

 •  De naam van gever wordt voorin het persoonlijke communie kinderboek vermeld

 •  Uw eigen speciale toevoeging, die helemaal voor in dit speciale persoonlijke communie kinderboek wordt geplaast zorgt ervoor dat het
   kind u als gever nooit meer vergeet

 •  Met dit speciale persoonlijke communie kinderboek stimuleert lezen bij uw kind

 •  U heeft uw christelijke persoonlijke communie kinderboek al binnen 3 dagen in huis

 •  Dit persoonlijke commiekado is van hoge kwaliteit en heeft een luxe uitvoering

Deze informatie van uw kind wordt in dit speciale persoonlijke communie kinderboek ´Jezus de Schepper´ of ´Ark van Noach´ verwerkt:

 •  Voornaam van het kind

 •  Doopnamen  (optioneel)

 •  Achternaam

 •  Roepnaam (optioneel)

 •  Leeftijd

 •  Woonplaats

 •  Drie vriendjes / vriendinnen

 •  Toevoeging (Kado gekregen van etc.)

 •  Naam van de gever

 •  Datum waarop het boek is gegeven

De persoonlijke christelijke kinderboeken 'De Ark van Noach' en ´Jezus de Schepper´ gaan over uw kind, geloven en Jezus.
In deze speciale persoonlijk communie kinderboeken 'Ark van Noach' en ´Jezus de Schepper´ staat uw kind in het middelpunt omdat hij of zij de hoofdrol speelt in het bijbelverhaal. Maar in deze christelijke persoonlijke kinderboeken staat geloven in Jezus en God ook centraal en daarom helpen deze mooie christelijke kindboeken uw kind om Jezus en God in hun hart sluiten.

Bestel dit speciale persoonlijk communie kinerboek nu voor uw kind
Een persoonlijk communie kinderboek is niet alleen een leuk, origineel en leerzaam kado maar ook een levenslange herinnering.
Klik hier om de persoonlijke communie kinderboek ´De Ark van Noach´ of ´Jezus de Schepper´
nu als uniek communiekado te bestellen!
Bestel Nu!
Supersnel bezorgd
Als u 'De Ark van Noach' of 'Jezus de Schepper' op een werkdag vóór 15 uur bestelt, dan heeft u dit speciale persoonlijke communiekado al binnen drie werkdagen in huis. Wacht dus niet en bestel nu!

Speciale Aanbieidng: 15% korting op uw persoonlijke christelijke kinderboeken bestelling
Als u twee of meer persoonlijke communie kinderboeken zoals 'De Ark van Noach' of 'Jezus de Schepper' bestelt, dat krijgt u direct 15% korting op uw bestelling! Wacht dus niet te lang en bestel nu!